Aannemersbedrijf Martin Nievelstein is al sinds 1990 een betrouwbare partner voor al uw bouwwerkzaamheden. Oprichter Martin Nievelstein leerde het vak nog op de ouderwetse manier en heeft ruime ervaring als aannemer. Aannemersbedrijf Nievelstein is uitgegroeid tot een modern gecertificeerd bouwbedrijf waar traditioneel en ambachtelijk vakmanschap nog steeds hoog in het vaandel staat. Als klant kunt u vertrouwen op deskundig advies en een solide uitvoering volgens de gemaakte afspraken. Aannemersbedrijf Martin Nievelstein staat voor hoge kwaliteit voor een goede prijs.

Medewerkers 
Ook voor onze medewerkers is bewezen vakmanschap een vereiste. Onze medewerkers hebben zich door de diversiteit van onze opdrachten, zich ontwikkeld allround vakmensen, waaraan we onze goede reputatie te danken hebben. Dankzij ons brede netwerk hebben wij bovendien de mogelijkheid ook aanvullend personeel te leveren zoals grondwerkers, tegelzetters of timmerlieden. 

Bij Aannemersbedrijf Nievelstein bent u verzekerd van een constante en hoogwaardige bouwkwaliteit en we doen er alles aan om aan uw verwachtingen en aan de wensen van de eindgebruikers te voldoen.