Goed metselwerk maakt mede het verschil tussen een mooie of een minder mooie woning. U kunt bij ons terecht voor het metselwerk van een (tuin)muurtje of een aanbouw tot een compleet nieuwe gevel. Uiteraard kunnen wij in verschillende verbanden en in patronen met verschillende kleuren metselen.

Bij onze afdeling metselwerken kunt u ook terecht voor:

Zoekt u een betrouwbaar aannemersbedrijf voor de renovatie of verbouwing van uw woning? Ook voor de uitbreiding van uw woonkamer, een nieuwe badkamer of keuken en bijvoorbeeld de bouw van een dakkapel bent u bij ons aan het juiste adres. Aannemersbedrijf Martin Nievelstein heeft ruime ervaring met verbouwings- en renovatieprojecten en we kunnen het hele project van A tot Z begeleiden.

Aannemersbedrijf Martin Nievelstein werkte aan diverse utiliteitsbouwprojecten in o.a. de industrie, handel, dienstverlening en het onderwijs. Onze arenlange ervaring in utiliteitsbouw maakt ons ook in deze sector tot een betrouwbare en vakkundige partner.

Sinds de oprichting in 1990 heeft Aannemersbedrijf Martin Nievelstein ruime ervaring opgedaan in een breed en zeer divers scala aan woningbouwprojecten, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Als multifunctioneel aannemersbedrijf werken we voor een aantal gerenommeerde opdrachtgevers op het gebied van projectmatige en seriewoningbouw.